edelsteentje

Home Edelstenen Chakra Reinigen & opladen Pendelen
pendelen met edelsteentje

Pendelen
met edelstenen

Pendelen met edelstenen en mineralen.

Edelstenen worden veelal gebruikt voor pendels, andere materialen zoals koper of zilver worden ook wel gebruikt. Iedere mineraal heeft zijn eigen spirituele eigenschappen in verband met de pendel.

Er zijn verschillende manieren om te pendelen met edelstenen en hier op edelsteenje vind je alle informatie.

U zal aan de edelsteen en uzelf merken welke steen het beste bij jou pendel past.

pendelen met een amethist edelsteen pendel

Wat is pendelen met edelstenen?

Een pendel is een kettinkje met een gewichtje er aan meestal van een edelsteen of kwarts. Bij pendelen vraagt u de pendel een lastige vraag, u spreekt dan af voor dat u begint welke bewegingen de pendel met edelsteentje mag maken. Het pendelen is een eeuwenoude spirituele techniek om voorspellingen te doen. Het word het meest gebruikt door mediums en paragnosten maar ook vaak om het geslacht van een baby te vertellen.

Hoe werken pendels?

Een van de meest voorkomende methodes is dat de pendel als het antwoord "ja" moet zijn naar u toe en van u af op en neer zwaait, is het antwoord "nee" dan zwaait hij evenwijdig aan uw lichaam heen en weer en als de pendel het antwoord niet weet zal de pendel in een cirkel bewegen. Bij het pendelen is het heel erg van belang dat u hand echt stil houdt en de pendel het werk laat doen. Op veel vragen die u stelt met pendelen weet u wel het antwoord maar deze zitten vaak diep in u ziel verstopt de pendel brengt deze antwoorden naar boven.

pendelen met een rozenkwarts mineralen pendel
pendelen met oranje aventurijn edelsteen pendels

De spiritualiteit met pendelen en stenen

Een pendel met mineraal is een onschuldig instrument. Die toegang geven kan tot de diepere lagen van de psyche. Nu is het natuurlijk niet zo dat je bij iedere vraag die je hebt een pendel moet pakken om een antwoord te krijgen. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden om tot de oplossing van allerlei vragen te komen, probeer deze altijd eerst, anders bestaat er een risico dat je afhankelijk van de pendel word. Bij pendelen kan je alleen vragen stellen waarvan het antwoord diep in u zelf ligt en dus geen vragen als bijvoorbeeld win ik een loterij of dergelijke.

Wat niet te doen met pendelen

Bij het pendelen met ketting en aanhangende mineralen is het ten strengste verboden om te vragen wanneer u dood gaat. Deze vraag is bij pendelen maar ook bij het voorspellen van de toekomst een verboden vraag. Word deze vraag toch geschonden is de kans groot dat de pendel een diep gewortelde vrees die binnen in jezelf ligt blootlegt bijvoorbeeld ga ik binnenkort dood aan een verschrikkelijke ziekte. De dood ligt dan wel in het onderbewustzijn van de persoon, en hoeft geen werkelijkheid te zijn maar is een vrees. Is er in deze gevallen sprake is van boze geesten? Nee is het antwoord. Maar je moet natuurlijk nooit het risico nemen om kwade krachten op te roepen.

pendelen met een bergkristal kwarts pendel
pendelen met een groene aventurijn stenen pendel

Edelstenen en pendels

Om een goede pendel te maken is er alleen een ketting, touwtje of koort nodig. En een gewichtje voor aan het uiteinde, het is nog beter als de pendel spirituele positieve energie bij zich draagt. Het is daarom niet vreemd dat mediums, paragnosten en waarzeggers al door de eeuwen heen edelstenen als gewicht gebruiken. Over het algemeen zijn kwartssoorten geliefder voor aan een pendel. Vooral de stenen amethist, agaat, bergkristal, aventurijn, rozenkwarts, rookkwarts, rutielkwarts en topaas zijn veelal te vinden aan een pendel tijdens een reading of voorspelling.

Het voordeel van een edelsteen aan je pendel

Een ander voordeel als er een edelsteentje aan je pendel zit is dat je altijd profijt en geluk heb van de spirituele werking van het betrefde steentje. Zolang je de pendel bij je draagt zoals om je hals of in je portemonnee werken de edelstenen aan pendels ook in op je spiritueel bewustzijn. Heeft dit onderwerp je interesse gewekt. Spreek dan gerust een van deze erkende mediums  aan voor meer informatie over pendelen.

pendelen met een maansteen kwarts pendel