edelsteentje

edelsteen Turkoois

Edelsteen Turkoois

Turkoois

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

De turkoois edelsteen is de steen van berscherming en genezing. Deze lichtblauwe mineraal kalmeert en gaat stress tegen, de stenen geven ook nieuwe zuivere energie. De spirituele werking van deze edelstenen geven je ook een hoger verantwoordelijkheidsgevoel en wekt emphatie en medeleven op. Omdat je van de edelsteen turkoois meer verantwoordelijk wordt, leer je ook een positiever zelfbeeld te creeren. Lichamelijk helpen de turkoois mineralen tegen negatieve stralingen en werken ze pijnstillend en ontstekingsremmend. De kleur turquoise komt van de steen turkoois en deelt dan ook dezelde kleur blauw tot lichtblauw. Heb je de laatste tijd last van stress en zenuwen, of heb je spierpijn en andere pijnen? Draag dan een turkoois mineraal dichtbij jezelf en voel hoe de pijnklachten en zenuwachtheid minder worden.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN TURKOOIS

De Turkoois kan worden gereinigd met vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon. Geen water gebruiken!

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Turkoois geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Waterman en Vissen en heeft het meeste invloed op je Keelchakra

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Turkije, Iran, Verenigde Staten en Mexico

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN TURKOOIS

CuAl6

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...