edelsteentje

edelsteen Tanzaniet

Edelsteen Tanzaniet

Tanzaniet

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

De tanzaniet edelsteen is een variant van zoisiet en is de ideale steen om je levensweg te vinden. Deze mineralen helpen onderdrukte gevoelens naar boven te halen en op te lossen. Deze stenen zijn ook goed te gebruiken als je wilt stoppen met slechte en ongezonde gewoontes. Je leert nieuwe hobbies te ontdekken en te ontwikkelen dankzij deze paarse mineraal. Lichamelijk werken deze edelstenen positief en helend op de baarmoeder en testikelen. Deze stenen beschermen je voorplantingsorgaan en vruchtbaarheid. Tanzaniet is blauw tot paars van kleur. Voel je je doelloos in het leven en heb je het idee dat je de weg kwijt bent? Draag dan een tanzaniet steentje bij en voel hoe de spirituele energie je nieuwe en creatieve ideeen brengt.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN TANZANIET

De Tanzaniet kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon. Let op de Tanzaniet verkleurd snel in fel zonlicht.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Tanzaniet geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Ram en Maagd en heeft het meeste invloed op je Voorhoofd en Kruinchakra

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Tanzania en India

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN TANZANIET

Ca2A13

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...