edelsteentje

edelsteen Serpentijn

Edelsteen Serpentijn

Serpentijn

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

De serpentijn edelsteen is een kalmerende steen. Deze groene mineraal zorgt ervoor dat je je innerlijke rustpunt kan vinden. Buiten dat deze edelstenen je rust en balans brengen, zorgen ze er ook voor dat je helder, scherp en nuchter kan nadenken over conflicten en andere stressvolle sitiuaties. De stenen zorgen ook dat je minder gespannen voelt tijdens seks. Lichamelijk werken de mineralen helend, voorkomt krampen en andere vormen van spierpijn. En de sardonyx werkt stimulerend op je bloedsuikergehalte. De sardonyx edelsteen is groen, olijfgroen, mosgroen, felgroen en lichtgroen. Wil je gefocust een discussie of conflict aan? Draag de sardonyx steen en merk dat je makkelijker kan omgaan met zulke lastige situaties. Je zult beter voor jezelf kunnen opkomen en ruzies op een eerlijke manier kunnen beeindigen.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN SERPENTIJN

De Serpentijn kan worden gereinigd met vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon. Geen water gebruiken!

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Serpentijn geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Tweelingen en Weegschaal en heeft het meeste invloed op je Hartchakra

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Griekenland, Zwitserland en Italie

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN SERPENTIJN

H4Mg3Si2O9

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...