edelsteentje

edelsteen Bergkristal

Edelsteen Bergkristal

Bergkristal

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

Bergkristal is een kristal met enorme spirituele geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. Deze doorzichtige mineraal is het beste om energieën spiritueel te absorberen en uit te stralen. Omdat deze witte kwarts zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke spirituele werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen negatieve energieën, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Bergkristallen helpen bij concentratie en studeren. De kristallen helpen je immuunsysteem en helpt bij het ziek zijn. Deze edelsteen is wit tot doorzichtig van kleur. Deze witte kristallen zijn de meest gebruikte stenen voor spirituele doeleinden, door zijn energierijke en krachtige voorkomen is het de populairste edelsteen.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN BERGKRISTAL

Bergkristal kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Bergkristal geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Leeuw en Steenbok en heeft het meeste invloed op je Kruinchakra

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Overal maar vooral in India.

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN BERGKRISTAL

SiO2

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...