edelsteentje

edelsteen Agaat Botswana

Edelsteen Agaat Botswana

Agaat Botswana

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

Botswana agaat werkt beschermend en troostend. Deze spirituele mineraal ondersteunt bij mentale pijn, eenzaamheid, stress en depressieve gedachten. De edelsteen helpt angst en obsessieve gedachten loslaten. Het is een heel geschikte steen voor gevoelige mensen die belast worden door stress, angst en spanningen. Maakt daadkrachtig en helpt je vooruit komen als je het gevoel hebt vast te zitten. Fysiek werken deze mineralen ontgiftend en hebben een positieve werking op seksuele problemen en de huid. Het kan ondersteunen bij het stoppen met roken. Heeft u last van depressies en niet veel geluk de laatste tijd? draag dan de edelsteen agaat botswana dichtbij je lichaam, en voel de warmte, geluk en positieve energie van deze mineraal.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN AGAAT BOTSWANA

Botswana agaat kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Agaat Botswana geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Schorpioen en Vissen en heeft het meeste invloed op je agaat werkt op de basis, heiligbeen maar vooral op de hartchakra.

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Botswana, Afrika

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN AGAAT BOTSWANA

SiO2 + Al, Ca, Fe, Mn

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...