edelsteentje

edelsteen Agaat

Edelsteen Agaat

Agaat

WERKING & KRACHTEN VAN DEZE EDELSTEEN

Agaat is een balans stimulerend en beschermende steen. Deze mineraal brengt kalmte en rust. Agaten bevorderen spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede edelsteen om tijdens de zwangerschap te dragen omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas, ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling. Agaten hebben diverse kleuren. Bent u zwanger? draag de edelsteen agaat, en houd deze steen dicht bij je onderbuik zodat het ongeboren kind met positieve energie in aanraking komt.

REINIGING & OPLADEN VAN EEN AGAAT

Agaat kan worden gereinigd met alle methodes, zoals met water of vuur. Opladen kan ook op veel manieren bijv. met aarde of de zon.

Krijg inzicht in reinigen en opladen van edelstenen. Lees meer...

STERRENBEELD & CHAKRA

Edelsteen Agaat geeft het meeste kracht aan sterrenbeeld Schorpioen en Tweelingen en heeft het meeste invloed op je De chakra hangt af van de kleur.

Krijg inzicht in het stimuleren van je chakra's.

HERKOMST

Agaat wordt veelal gevonden in de Verenigde Staten en Braziliƫ.

CHEMISCHE SAMENSTELLING VAN AGAAT

SiO2 + Al, Ca, Fe, Mn

OVERZICHT EDELSTENEN

Krijg inzicht in alle edelstenen. Lees meer...