Naam: Angeliet
Kleur: Blauw en wit soms met rode vlekken, vaak geaderd
Hardheid: 3 – 3,5
Vindplaats: Groot Brittanie, Egypte, Duitsland, Mexico, Peru, Polen, Libie
Samenstelling: CaSo4
Chakra: Keelchakra
Sterrenbeeld: Waterman

Werking lichamelijk
De steen heeft betrekking op de longen en armen en vermindert ontstekingen. Hij resoneert met de keel, vermindert ontstekeingen en brengt schildklier en bijschildklier met elkaar in evenwicht. Herstelt weefsels en bloedvaten en is nuttig bij de beheersing van het lichaamsgewicht. Hij kan de pijn na zonnebrand verlichten

Werking geestelijk
Hij helpt u de waarheid uit te spreken en mededogen te hebben en te accepteren dat sommige dingen niet veranderen. Hij verlicht psychische pijn en wreedheid. Hij wordt ook gebruikt voor dieper inzicht in astrologie of wiskunde.

Werking Spiritueel
Angeliet is een steen van bewustzijn en staat voor vrede en broederschap en maakt contact met het rijk der engelen. Hij versterkt telepathische communicatie en maakt reizen buiten het lichaam gemakkelijker zonder het contact met de dagelijkse werkelijkheid te verliezen. Krachtige steen voor genezers omdat het de afstemming versterkt en de waarneming verscherpt. Hi is vol mededogen en zet pijn en wanorde om in orde en genezing en opent de weg naar spirituele inspiratie. Hij maakt wedergeboorte makkelijker , stimuleert genezingen en maakt psychisch kanaliseren mogelijk.

angeliet1