Edelsteen elixer

Edelstenen hebben krachtige vibraties die gemakkelijk op water zijn over te dragen.

Leg een schone harde edelsteen in een glazen schaal met bronwater en laat de schaal een paar uur in het zonlicht staan. Haal de kristal eruit en doe het water in een glazen fles en sluit deze luchtdicht af. U heeft nu uw eigen edelsteen elixer gemaakt. Wilt u het water langer dan een week bewaren voeg dan wat brandewijn of wodka toe als conserveringsmiddel.

Sommige edelstenen kunnen giftige stoffen afgeven in water bijv Koper al zal dit in zeer geringe hoeveelheden zijn. Als u er zeker van wilt zijn dat er geen giftige stoffen in uw elixer komen kunt u ook de edelsteen in een leeg schaaltje leggen en dit schaaltje in een schaal met water zetten. De geneeskrachtige werking van de edelsteen komt zo toch in het water terecht.

U kunt het elixer op de volgende manieren gebruiken:
– drinken, of druppels in water oplossen
– druppels op u tong gebruiken
– op uw lichaam smeren
– in bad gebruiken
– in een spray doen om een ruimte te reinigen of om een aura te reinigen

U kunt nu uw eigen doseerflesjes maken door zeven druppels van het elixer in een flesje gevuld met 2 derde water en 1 derde brandewijn of wodka te doen. Neem driemaal daags 5 druppels. Hieronder volgt een kort lijstje met elixers en de kwaal waar ze tegen helpen

 
Overzicht werking elixer
zwarte tourmalijn Biedt psychische bescherming en weert electromagnetische smog. Is goed tegen jetlag . Verwijdert giftige energie uit emoties, lichaam en geest. 
malachiet Harmoniseert het fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele, aardt het lichaam. Gebruik alleen getrommelde stenen.
fluoriet Doorbreekt blokkades in het etherische lichaam. Weert virussen.
amazoniet Brengt de stofwisseling in balans.
jaspis groen Herstelt bioritmes en seksualiteit.
hematiet Versterkt grenzen.
kunziet Opent het hart.
amber Werkt als antibioticum, verhelpt keelproblemen. 
heliotroop Verhelpt constipatie en emotionele stagnatie.
charoiet Reinigt het lichaam.
mosagaat Behandelt schimmelinfecties.