gems

Gebruik en reiniging

Edelstenen hebben vele gebruiken, van een steentje in je zak houden voor geluk, tot aan het gebruik van de steen voor helende krachten. Er zijn enorm veel verschillende edelstenen met allen z'n eigen kenmerken en krachten. Hieronder vind u informatie over het reinigen en opladen van de stenen en een aantal manieren hoe u edelstenen kan gebruiken.

Let wel op!! Edelstenen zijn geen vervanging voor professionele medische aandacht. Bij serieuze klachten raadpleeg altijd een dokter. Edelstenen kunnen helpen bij medische klachten maar geen ziektes genezen!! 

whiteline

Edelstenen dienen voor een optimale werking één keer per maand gereinigd te worden. De positieve energieën moeten opgeladen worden terwijl de negatieve energieën uit te steen verwijderd dienen te worden middels reiniging.

whiteline

Edelstenen kunnen je helpen bij verschillende kwalen en gezondheidsklachten. Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende kwalen en de bijhorende edelstenen die kunnen helpen.

whiteline

Edelstenen hebben krachtige vibraties die gemakkelijk op water zijn over te dragen, daarom zijn elixer's één van de beste methodes om zoveel mogelijk potentie uit u edelsteen te halen.

whiteline

Op deze pagina vind je de chakra’s met de bijbehorende edelstenen. Een edelsteen kan helpen om een chakra die uit balans is weer in evenwicht te brengen. Je kunt aan de kleur van de edelsteen zien bij welke chakra hij hoort.